Οδηγίες Χρήσης

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εμπειρία σας στο casacarina.gr όσο πιο εύκολη γίνεται, εδώ λοιπόν θα βρειτε ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε...

Τρισδιάστατος σχεδιασμός του χώρου σας: Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πώς θα σχεδιάσουμε και διακοσμήσουμε για εσάς, δωρεάν, το χώρο σας.

Διαμορφώστε το χώρο σας Δωμάτιο-Δωμάτιο:

Πόσο παλαιό είναι; Πείτε μας πόσο ετών είναι το ακίνητό σας.

Σε πόσους ορόφους εκτίνεται; Είναι ένα διαμέρισμα ενός ορόφου;
Μια μεζονέτα 2 ορόφων; Είναι ένα κτίριο γραφείων σε περισσότερους ορόφους;

Βήμα 2ο

εδώ μπορείτε να ορίσετε πόσα δωμάτια θέλετε να ανακαινίσετε ή να διακοσμήσετε (πχ. 2 μπάνια, ένα βρεφικό δωμάτιο και ένα κυρίως υπνοδωμάτιο).

Βήμα 3ο

εδώ αρχίζει η διασκέδαση, ξεκινάμε με το πρώτο δωμάτιο. Τι είναι; Μπάνιο; Ωραία! Διαλέξτε από τις υπάρχουσες κατόψεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σας και προχωράμε!

Στην επόμενη φάση, για την κάτοψη που επιλέξατε, σας προτείνουμε μερικά διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Ποιό από αυτά σας αρέσει; Μη ξεχνάτε ότι τα στυλ διακόσμησης είναι πάρα πολλά, μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ για να πάρετε περισσότερες ιδέες. Εμείς θα σχεδιάσουμε αποκλειστικά για εσάς μια πρόταση στο στυλ που σας ταιριάζει.

Σας αρέσει όμως κάποιο από τα στυλ που ήδη βλέπετε; Τέλεια! Eπιλέξτε το!

Τώρα μπορείτε να διαλέξετε κάποιες ή όλες από τις εργασίες που είναι διαθέσιμες. Μπορείτε επίσης να μην διαλέξετε καμία εργασία και να προχωρήσετε απευθείας στη διακόσμηση.

Διακόσμηση: Για να δημιουργήσουμε αυτό το δωμάτιο, χρησιμοποιήσαμε τα συγκεκριμένα έπιπλα και διακοσμητικά είδη. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια, όλα ή κανένα απ' όλα αυτά.

Ανά πάσα στιγμή ή στο τέλος όλων των δωματίων που έχετε διαλέξει, μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε μια ηλεκτρονική προσφορά. Μέσα θα βρείτε όλες τις κατόψεις, τα στυλ διακόσμησης, τις εργασίες και τα έπιπλα που επιλέξατε με αναλυτικές τιμές.

Η προσφορά που κρατάτε στα χέρια σας είναι αυτοματοποιημένη. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να φτιάξουμε για εσάς μια οικονομική προσφορά στα μέτρα σας.