Η εταιρεία "Ρετζέπογλου - Κατασκευαστική" ιδρύθηκε το 1978 από τον πολιτικό μηχανικό Δημήτριο Ρετζέπογλου ο οποίος ήδη εργαζόταν στον τομέα των κατασκευών και οικοδομών στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής με εκπονήσεις μελετών και συμμετοχές σε έργα από το 1970.

Με την πολύπλευρη δράση της εδραίωσε την παρουσία της στην Αγία Παρασκευή και έθεσε τις βάσεις για την επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο. Η εταιρεία ασχολήθηκε με την ανέγερση κτηρίων κατοικιών, γραφείων και συμπλεγμάτων καταστημάτων διεκπεραιώνοντας ετησίως πλήθος έργων ανοικοδομώντας την περιοχή με συνέπεια, επιμέλεια και τεχνογνωσία. 

Έργα της εταιρείας είναι πολυάριθμες πολυκατοικίες κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια προάστια Αττικής, παραθαλάσσιες εξοχικές κατοικίες και βίλες τόσο στην Αθήνα όσο και σε νησιά καθώς και πολυάριθμα ιδιωτικά κτίρια καταστημάτων και γραφείων εκ των οποίων πολλά σε κεντρικούς άξονες της Αθήνας.

Σήμερα, 41 χρόνια μετά, η εταιρεία καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών σε κάθε φάση κατασκευής του έργου. Το μελετητικό τμήμα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς των πολεοδομικών και χωροταξικών μελετών, έχει πλήρη επιστημονική κατάρτιση και γνώση των υφιστάμενων διαδικασιών διεκπεραίωσης και μέχρι σήμερα ολοκληρώνει τα έργα υπεύθυνα, εντός χρονοδιαγράμματος, με αφοσίωση και εξονυχιστική μελέτη συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της επιχείρισης.

Σε συνεργασία με την "Δ. Κυριακόπουλος & Συνεργάτες", η οποία ανακαινίζει και λειτουργεί αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς επίσης σχεδιάζει και αναπτύσσει σύγχρονες διαδικτυακές εφαρμογές, δημιουργήσαμε το casacarina.gr . Την πιο σύγχρονη εφαρμογή για την ανακαίνιση στην Ελλάδα με σκοπό την ικανοποίηση και των πιο ισχυρών απαιτήσεων τόσο στο κομμάτι της κατοικίας όσο και σε αυτά του τουρισμού και των επιχειρηματικών ακινήτων.

Η casacarina έχει σκοπό να προσφέρει αισθητική, παντού για τον καθένα!